007 Kajian Kuantum Og Solace

kuantum

Quantum of Solace adalah permainan Bond pertama yang dilancarkan di Xbox 360 dan PS3 dan saya mengharapkan banyak kerana saya menyukai permainan Bond klasik yang untuk PS2 lama.

Ia telah dirancang oleh Activision dan mempunyai sistem kawalan yang sangat serupa dan mesin grafik yang sama yang DOWNLOAD XE88 IOS digunakan dalam Call of Duty 4 yang sangat berjaya tetapi juga mempunyai beberapa ciri baru yang hebat yang menjadikan permainan ini sangat menyenangkan. Walaupun ia adalah permainan orang pertama, ia mempunyai sistem penutup orang ke-3 yang sangat baik yang membolehkan anda menutup api dari penutup, seperti sistem di Gears of War. Juga ketika berada di dekat musuh, bukannya mengetuk atau memukul mereka dengan senjata, anda boleh melakukan penghapusan bergaya dengan menekan beberapa butang. Walaupun ini hanya dalam kempen tidak dalam talian.

Kempen ini menampilkan adegan dari Casino Royal dan Quantum of Solace walaupun mereka terganggu dan agak sukar untuk diikuti tetapi jauh lebih baik daripada banyak permainan filem di mana anda melakukan perkara-perkara yang sebenarnya tidak pernah berlaku dalam filem. Terdapat banyak senjata yang berbeza dan apa yang sangat hebat ialah anda boleh meletakkan peredam suara pada banyak senjata kapan saja semasa kempen. Oleh itu, anda boleh menjadi sangat tersembunyi dan tidak dapat dikesan untuk banyak misi Sekiranya anda dapat melakukannya, ini akan menjadikan tahap lebih mudah kerana anda tidak perlu melawan begitu banyak orang sekaligus.

Juga beberapa tahap dirancang untuk anda menjadi tersembunyi misalnya di beberapa tahap jika anda dikesan pasukan tindak balas taktikal akan dihantar untuk menghilangkan anda sehingga anda tidak dapat bertahan. Terdapat beberapa adegan pertarungan yang sangat baik di mana anda akan menyaksikan pertempuran Bond dan pada masa-masa tertentu anda harus menekan butang yang muncul di layar untuk memenangkan pertarungan. Sekiranya anda menekan yang salah, anda akan diselesaikan dengan sangat bergaya oleh lawan anda dan harus mencuba lagi dari awal.

Semasa kempen, anda perlu memilih kunci sekali-sekala dan ada sistem yang sangat sejuk menggunakan D-pad di mana anda harus menekan anak panah yang berkedip hijau di layar. Anda mempunyai tiga peluang untuk mengacaukan dan berapa lama ia bergantung pada kesukaran kunci. Skrin pengambilan kunci sangat baik dilakukan dengan nombor berkelip di mana-mana dan setiap kali anda menekan butang pada waktu yang tepat nombor akan muncul dalam rangkaian kotak untuk membentuk kod yang akan membuka kunci pintu. Ini memberikan rasa yang sangat baik pada permainan.

Anda boleh memasang kamera semasa bahagian kempen untuk melihat apa yang akan datang seterusnya yang sangat berguna jika anda menggunakan pendekatan yang tidak jelas. Ciri lain yang baik dari permainan ini ialah anda boleh menukar mod api senjata tertentu dari tembakan tunggal, Burst dan automatik agar sesuai dengan gaya permainan anda. Semasa pertarungan kebakaran besar, anda akan sering mendapati bahawa ada jalan keluar hanya untuk menembak dan jika anda melihat dengan teliti, sering kali terdapat bahan letupan yang boleh anda tembak untuk menjatuhkan beberapa musuh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *